Programmamaker

Solliciteer nu

Programmamaker

Wij zijn op zoek naar een Programmamaker om ons team te komen versterken.  

Je staat als Programmamaker aan de basis van onze Finance community. Binnen deze community faciliteren wij duizenden Financials, in het uitbreiden van hun netwerk, het verder ontwikkelen van hun kennis en daarmee de groei van hun carrière. 

De community staat voor “beleven”. Elke ontmoeting, elk event is gericht op een unieke ervaring waar het doorvoelen en verdiepen van kennis en relaties centraal staat. Als Programmamaker verbind je deze elementen naadloos aan elkaar. 

Je vindt het een uitdaging om de Finance community duurzaam met elkaar en met onze partners in contact te brengen.  

In nauwe samenwerking met commercie, de redactie, het eventmanagement en de marketeers zorg jij ervoor dat de Finance Community, en de events die je hiertoe inhoudelijk ontwikkelt en organiseert, een sterke aantrekkingskracht hebben en behouden voor de community en onze partners.  

Full-time · Capital C Amsterdam

Wat ga je doen?

Aandacht voor de vakkennis, de carrière en het netwerk van financials. Op basis van deze pijlers bouw je verder aan de community van Finance. In deze community kunnen zij elkaar ontmoeten en versterken door strategische en tactische vraagstukken met elkaar te delen. Dit bereiken wij onder andere door gedurende het hele jaar toonaangevende evenementen te organiseren, waaronder FM Dag, CFO Day, Leadership in Finance Summit, Accountancy Expo, executive diners, webinars en andere bijeenkomsten. 

Taken en verantwoordelijkheden: 

 • Je zorgt voor de inhoud en programmering van (o.a.) CFO Day, FM Dag, Leadership in Finance Summit en Accountancy Expo.  

 • Je zorgt voor de inhoud en programmering van executive diners (die je zelf ook bijwoont!), webinars en andere workshops die ervoor zorgen dat de community buiten de grote events om kennis en netwerk op kunnen doen 

 • Bovenstaande doe je ook met onze A-label partners die verbonden zijn aan deze bijeenkomsten, denk aan het bepalen van onderwerpen en opstellen van scripts

 • Je bedenkt hoe er geïnnoveerd kan worden om relevant te blijven. 

 • Je bezoekt en voert gesprekken met CFO’s, Financieel Directeuren, Controllers en Financieel managers om vervolgens suggesties te geven aan de redactie voor bijvoorbeeld thema’s en interviews. 

 • Je onderhoudt het netwerk dat er al is en weet deze mensen op natuurlijke wijze te binden aan en betrekken in de community 

 • Je bent samen met eventmanagement en marketing verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de events qua organisatie en aantrekkingskracht. 

 • Je bent aanspreekpunt voor beslissingen rond de websites. 

 • Je zorgt dat de data in onze systemen met de contactgegevens van de community up-to-date is. 

Wie zoeken we?

 • Creatief: je weet geluiden uit de markt (de community en onze partners) te vertalen naar uitdagende thema’s en onderwerpen voor onze activiteiten die nét een ander perspectief weten te bieden. Dankzij jouw creativiteit wordt met plezier de drukke agenda’s van de community members vrij worden gehouden om aanwezig te zijn. 

 • Relatie- en servicegericht: je bent een echte verbinder met een commerciële neus. Je vindt het leuk om vragen, wensen en behoeften van in- en externe klanten te vervullen en verwachtingen te overtreffen. In de aanpak van je werk ben je zeer teamgericht. 

 • Doel- en resultaatgericht: je bent in staat om jouw passie voor de community en waar deze voor staat over te brengen en weet die te vertalen in concrete kansen en creatieve mogelijkheden. 

 • Planmatig sterk: je behoudt goed overzicht op de programma-agenda en ondersteunt waar nodig voor een efficiënt verloop van alle cursussen en evenementen. 

 • Zelfsturend: je bent proactief in het oppakken van taken en verantwoordelijkheden en het signaleren van verbeteringen in processen en werkwijzen.  

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende functie bij een ondernemend bedrijf dat vooroploopt met digitale technieken. Een marktconform salaris en goede aanvullende secundaire voorwaarden. 

Je komt te werken binnen een professioneel team in een collegiale, no-nonsense, plezierige en resultaatgerichte sfeer. Dit alles gesitueerd in ons prachtige pand Capital C, het centrum voor de creatieve industrie op het Weesperplein in Amsterdam.

De werving van kandidaten verloopt via 227media. Uiteraard kun je je sollicitatie via onze website achterlaten, echter zal er contact met je worden opgenomen door Maarten Timmers Verhoeven van 227media.

Amber Overbosch

Community Manager

Jaime Donata

Adjunct Hoofd redacteur

Daan Commandeur

Partnermanager