Partnermanager M&A

Solliciteer nu

Partnermanager M&A

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die er plezier in heeft dagelijks contacten te onderhouden met huidige en potentiële partners van de M&A community en zo te bouwen aan duurzame relaties. In deze veelzijdige job ben je verantwoordelijk voor enerzijds het actief op zoek gaan naar nieuwe partners en het verkopen van onze on- en offline proposities (denk hierbij aan sponsoring van events, online exposure, content marketing) en anderzijds je relaties met bestaande partners te onderhouden.

Full-time · Capital C Amsterdam

Wat is de M&A Community?

De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance, Private Equity en Venture Capital. Alle belangrijke spelers van de Zuidas halen er hun informatie en ontmoeten elkaar in een laagdrempelige, sfeervolle en professionele setting. Via de M&A community organiseren we verschillende events, beheren we een online media platform MenA.nl én geven we een aantal keer per jaar het vaktijdschrift M&A magazine uit. Het absolute hoogtepunt van het jaar is het gala M&A-Awards (https://maawards.nl/) en de M&A top 1000, de catalogus waar alle beste adviseurs en advocaten in staan.

We hechten veel belang aan persoonlijke en duurzame relaties. Daarom werken samen met partners, die hun relevante expertise willen delen op ons platform MenA.nl, in het magazine en tijdens de events. Onze partners financieren onze events, en via de M&A Community staan ze direct in contact met hun doelgroep.

De M&A Community is onderdeel van Sijthoff Media, een crossmediaal bedrijf van nieuws- en vakmedia, evenementen en opleidingen.

Wat ga je doen?

 • Het opbouwen, onderhouden en optimaliseren van relaties met nieuwe partners.
 • Inzicht verkrijgen in de doelstellingen van en creëren van kansen bij potentiële partners.
 • Je vertaalt wat wij te bieden hebben vanuit ons bereik naar potentiële partners en neemt hierin ook mee wat een potentiële partner ons te bieden heeft. Vervolgens verwerk je deze analyse naar een voorstel op maat, met als uitgangspunt het creëren van een duurzaam partnership.
 • Je werkt nauw samen met de Community Manager in het afstemmen van afspraken met de nieuwe partners en hoe deze conceptueel en inhoudelijk kunnen worden ingevuld.
 • Je stemt continu af met intern betrokkenen of wat wij aanbieden (events, online content, e.d.) in lijn is met de wensen en verwachtingen van de deelnemers én partners binnen in onze doelgroepen
 • Samen met de partners bedenk je multimediale campagnes waarin de doelstellingen van de partner worden gerealiseerd.
 • Je streeft, voor de partners, naar een optimaal rendement uit mediacampagnes voor Monitoren, terugkoppelen, evalueren en adviseren van partners over hun mediacampagnes. Met als doel een optimaal rendement uit de mediacampagnes te halen.
 • Zorgdragen voor een strakke uitvoering van de campagne planning, het halen van deadlines en de communicatie hierover met de partners, sales & redactie.
 • Meedenken over de ontwikkeling van Mena.nl om advertentie-inkomsten te verhogen.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een grote gunfactor, legt makkelijk (oprechte en duurzame) contacten en slaagt erin om met je enthousiasme mensen te overtuigen.
 • Je bent oprecht nieuwsgierig naar wat de partners en de deelnemers drijft en onderzoekt dit door actief luisteren en het stellen van goede vragen.
 • Je bent heel ondernemend, hands-on, servicegericht, beschikt over een goed conceptueel vermogen én hebt aandacht voor details. Je denkt creatief mee en streeft altijd naar de beste kwaliteit.
 • Je hebt meer dan 2 jaar aantoonbare en succesvolle commerciële ervaring.
 • Het betreft een groeiende tak van Sijthoff Media. Dat houdt in dat we ook van je verwachten dat je inspringt waar nodig en met plezier operationele taken oppakt.

Wat krijg je van ons?

Een dynamische functie bij een ondernemend bedrijf, waar je de kans krijgt om zelfstandig te werken en je job zelf mee vorm te geven. Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Je komt te werken in een klein maar professioneel team, in een collegiale, no-nonsense, plezierige en resultaatgerichte sfeer. Je maakt onderdeel uit van het grotere Sijthoff Media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jurriën Morsch

Community Manager

René de Monchy

Content Director

Jeppe Kleijngeld

Chef Redactie